Ti år siden denne legendariske filmsnotten

Laurdag 10. mai er det nøyaktig ti år sidan me laga denne legendariske filmsnotten. Det var då Paul Gerhardt hadde besøk av prinsesse Astrid fru Ferner i samband med avdukinga av bysten av kong Olav.

Dei to versjonane me har lagt ut på Youtube har totalt rundt 8.000 visninger. Den du kan sjå her har betre oppløysing enn den fyrste versjonen me la ut.

Smakebit

Er du nyfiken på kva du får sjå på Åstun 9. november? Her får du ein liten smakebit!

Og – har du ikkje skaffa deg billett, er det framleis mogleg å få plass på ekstravisninga klokka 17 (fyrstemann til mølla).

Billetter finst på Joker Kvås. Om ikkje det passer, kan du tinge billett på e-post (post@kvas.no)

Ekstra framsyning 9. november

Plakat Slagkraftig i 50 år FERDIGBillettsalet gjekk verkeleg unna for filmkvelden 9. november. Framsyninga klokka 19 er utseld, men me har no opna sal av billetter til ei ekstra framsyning klokka 17 på Åstun same dag. Det er lagt inn billetter for sal på Joker Kvås. Har du ikkje høve til å gå der, kan du tinge ved å sende e-post til post@kvas.no.

 

Jolenøttkalender


Hvis du ikkje er på Facebook, går du ei stussleg førjolstid i møte. For det er på Kvås Film sin Facebook-profil det skjer. Der har me nemleg vår eigen jolenøttkalender, med kvåsrelaterte spørsmål frå 1. til 24. desember. Difor; kom deg på Facebook – og bli med!