På Facebook

feis.jpg

0 thoughts on “På Facebook

 1. Jeg kan ikke bidre med Facebook-støtte, men jeg ønsker å komme med en innstendig bønn til redaksjonen:

  Jeg ønsker mer Kvås-stoff og mer billedmateriale fra bygda.
  Hva med å lage en reportasje som gir leserne klarhet i situasjonen for den nedlagte Folkehøgskolen?
  Hvem er aktuelle kjøpere, er et salg i sikte osv.
  Jeg og mange med meg tørster etter fyldig dekning nettopp om kring dette temaet.

  Folkehøgskolen har alltid vært juvelen i bygda, men hvordan står det til nå som «juvelen» er borte?

 2. Kvas.no er vel ikke akkurat et aktualitetsmagasin på den måten du etterspør, da det for det meste er bygdesludder som kommer på sidene. Men for all del, om redaksjonen (med 2!? Medlemmer) vil legge inn en ny kategori som tar for seg mer av det seriøse som skjer i bygda er jo ikke dette noe problem.

  Når det gjelder potensielle kjøpere akkurat nå, er det veldig lite som er kommet ut lokalaviser også, mye er rykter som svirrer i bygda selv om jeg tror det er noe i noen av ryktene er det ikke noe hold i det!

  Hilsen (din tidligere «elev» på vgs media) Tom Erik

Legg att eit svar