«Nynorsk» helsing frå lyngdal

0visjon3.jpg

Kvås Film har fått inn ei melding frå ein anonym lyngdøl. Nynorsken er rett og slett skammeleg, for å seie det mildt. Men etter ei nøye vurdering i konsernleiinga publiserer me meldinga i sin heilskap for det:

Hallo hei, dåkke i Kvåz filmfor(bond)!
Fyrst av alt vill eg gratulera dåkke med ei hærligh ny-oppussa elektronisk internettsie!
Blikkfanget om annonse tok kaka! Da eg ser store potensialer i deres ekstremsportsmiljø!

Det gle`ar mitt hjarte da jeg ser bilder i frå dåkkars ekstremsportsarrangement tidligare i juli månad der dei spreke deltakaran spring med hjelmar og sikkerhetsutstyr i dei harde markan inne i dei dype blaude skogan i byda.

Det er da jeg vil foreslå å la 0-visjon få ei gratis annonsekampanje..!

I tilleg til forslag har eg personlight realisert et utkast jeg ser store potensialer og mulighetar i til vidare utvikling av 0-visjonsprosjektet, (Også i Kvås)

Legg att eit svar