Ikkje privat

Det er visst ikkje så privat likevel, ute ved Tingmoen. Skilta som gjorde det forbode for folk å opphalde seg langs elvekanten, er no fjerna. Me tek det som eit teikn på at folk no kan gå der fritt.

2 tankar om “Ikkje privat

  1. Disse skiltene ble ikke fjernet av eier de ble fjernet av noen som ikke har respekt for andre sin eiendom. Hvis dette skjer igjen blir det anmeldt til politi. Det er fremdeles ikke lov å til å fiske fra denne eiendommen.

  2. Det er det største tullet jeg har hørt i mitt liv!

    Det er ingen som kan nekte folk å fiske langs elvebredden her. etter hva elveeierlaget har fortalt meg så følger det ingen fiskerett med til denne eiendommen, ergo kan ikke denne personen nekte andre å fiske her.

    Det som jeg ( og alle mine andre fiskekammerater) irriterer meg grønn over er at de tror de kan gjøre som de vil uten å sjekke hva slags juridiske rettigheter de har. neste gang jeg blir jaget så ber jeg dem heller politi anmelde meg. så finner de rimelig kjapt ut hva slags rettigheter de har!

    Mitt råd til dere andre som vil fiske i «forbudsonen», bare fisk så mye dere vil! de kan ikke jage dere. området ved elvebredden er for alle!

    mvh hilsen «ola»

Legg att eit svar