Me avslører snart

skule.jpg

Om få dager vil me her på kvas.no avsløre kven som er høgaktuelle som kjøparar av dei tomme skulelokala i bygda. Du vil truleg bli sjokkert når du høyrer kva som er på gong. Det er berre å fylgje med.

16 tankar om “Me avslører snart

 1. START avsløringen nå, før noen andre hiver seg på. Ikke noe er mer moro enn at dere kommer med fasiten først. Bygdesladder er bygdesladder, det er bare å hive seg ut i det. :-)

 2. siden dere ikke vil si noe, kan jeg avsløre det.
  rolv gunnar gitlestad er i forhandlinger med nlm, han skal starte friidrettsakademi. der skal elevene trenes opp i nye grener som: 500 meter handletur (til butikken og tilbake).
  innimellom treningsøktene skal han undervise i rundetider.
  asle sier i en komentar.» skal man først bruke beina til butikken, er det lyngdal som gjelder.»

 3. Ser ut til at det finns en del med «inside infomation» her. Etter det jeg ser må jo det finnes en del hint i de tidligere kommentarene:-)

  Hva kan det være??? Følg med i neste episode av «Skolekalenderen» «D e bærre lækkert»

 4. Dette er jo spennende,men tror ikke på noe før det er helt i boks.Men håper på mye lys i vinduene til neste jul,det er trist som det er nå. God jul til alle sammen,spesielt til dere i redaksjonen.dokke e goe.

 5. Ja..vi vil ha lys igjen i vinduene på skolen….det er så trist å kjøre forbi når det er helt mørkt! Henger meg på Oddbjørg og sier: God jul til redaksjonene og alle andre kvåsinger :)

 6. asle OLAV
  var det ikke noe i akademiet?? var det skryt? kjem de ikke folk til BYgda like vell… vi får vel spille ballen videre til noen andre da…

  BENTE de e lenge dia du har vært på BANEN nå.

  GOD JUL

  Olav(a)

Legg att eit svar