Røymte asylbygda

vandrere.png
Lars Simon Hellås og Børge Foss røymte tysdag frå asylbygda Kvås. Duoen, som utgjer Kvås Vandregjeng er i gong med ekspedisjonen «Tovekeren». Dei drøymer om å kome på TV – som Lars Monsen.

Lurar du på kva dei driv på med på «Tovekeren», kan du fylgje dei på http://vandregjeng.com/

4 tankar om “Røymte asylbygda

  1. Mange lurte på hvorfor de ikke kom på folkemøtet, men jeg kan på deres vegne opplyse at de vil prøve ut leder for HERO sin idé om å plassere Asylsøkere i telt istedet for bygningsmassen i Kvås. Så langt har det fungert veldig bra. Endelig rapport vil bli lagt frem så snart de er i mål om ca ei og ei halv uke!

  2. Måtte gi en kommentar/tibakemelding fra vandrerne om at dette overhodet ikke hadde noe med Lars Monsen å gjøre. Derimot vil det bli gjort et forsøk på å lage en DVD film fra turen, men Lars Monsen er ikke karen de ser opp til når det gjelder dette prosjektet!

  3. Min unnskyldining er at eg sovna og sov i 13(!) timar i strekk, for då måtte egpå jobb IGJEN…
    Sjølvom det eigentleg hadde vore viktigare enn jobb då, men det har ingenting med saka å gjere då.

Legg att eit svar