NLM vil vite kven

Patients usually do not volunteer their problem with ED.combination of L-arginine and yohimbine. cheap viagra online.

dsc_9798.JPG

dsc_9800.JPG

15 thoughts on “NLM vil vite kven

  1. Hadde jeg bare kunne tegne så skulle jeg gjerne sagt det var meg! Men det har seg slik at jeg tegner ikke. bruker heller dataen til sånne oppgaver! Så keep on dreaming NLM!

  2. Synes dette blir alltfor drøyt!
    Hva har NLM gjort galt med dere?
    – Hvis dere kunne velge mellom og selge hytta deres til 5 millioner kroner som dere trengte VELDIG, hadde dere sagt «nei, vi selger den ikke, fordi noboen likte han ikke»???? Hadde dere det???? Vet det kanskje er en rar sammenligning, men tenk litt over det.

  3. Nå vet ikke jeg hvem du er, men hadde du vært i vår situasjon og hatt kjentskap til sakens gang FØR skolen endelig ble nedlagt, så hadde du forstått oss! Når da de gir opsjonsrett til selger som vil leie bygningsmassen ut til Asylmottak i lille kvås med 300-400 innbyggere. Da koker det over for MANGE! Så den sammenligninga di er ikke helt realistisk!

  4. Kort oppsumert er at REM tilbydde seg å kjøpe skolen. NLM brøt midt i forhandlingene, fordi de ville eige skolen selv. NLM trode de skulle klare å drive skolen selv. Så fant NLM at det var så mye kødd og stress med skolen at de fant ut de ville legge den ned.

    Tom Erik, du som holder til i Kvås;
    Hvor mye vil de akutelle kjøperne kjøpe skolen for? (Hvis det er kjent)

  5. Det skal sies at den oppsummeringa er i korteste laget, for oss som er i fra Kvås ligger det mye mer bak enn bare det, kunne nok skrevet 3-4 A4 sider minst. Kjøpesummen er ikke kjent, og det er også provoserende, i og med at ryktet sier kjøperen har fått opsjonsrett til å kjøpe!

  6. Jeg vil heller ikke ha asylmottak, men synes ikke noe den måten folk driter seg ut med og hetse NLM. NLM må da bestemme hvem de vil selge eller ikke mener jeg.
    PS: Reme saken vet jeg ikke nok om til og uttale meg om.

  7. Joda, men når sant skal sies, grunnen til at jeg ikke liker NLM er ikke akkurat dette med asylmottaket. Men derimot deres behandling av saken sett under ett. og ikke minst er (uten å nevne navn) flere innenfor NLM veldig kalde og råtne mot Kvås folk, om de vil eller ei. Når man sitter under et møte og sier skolen er reddet, men sitter med ryggen til folket under hele møtet. Da må det være noe galt i systemet!

    Men men. Alle har ulike meninger, men mitt forhold til NLM kommer aldri til å bli bra igjen etter denne saken i Kvås!

  8. Ja, no er det ikkje direkte NLM som lager asylmottak heller då, dei berre sel det til nokkon som vil.
    Men mitt mislik mot NLM er at dei legg ned skulen, dei seier at skula er redda, dei ombestemme seg og står der på det møtet med elvevane og ikkje kan gje eit ordentleg svar som ikkje ein gong vaksne lærarar forstår…

    NLM kjem heller aldri til å få eit bra forhald til meg, ikkje på nokon plass, ikkje ein gong UL freistar pga NLM =P
    Og David, etter mitt syn så forstod eg ikkje heilt ditt eksempel og det verker ikkje som om du har eit så nært forhald til heile saka…

  9. Ja men etter å ha sett på saksgangen tror jeg ikke de VIL drive skole i Kvås, ikke for at de ikke kan! For det hadde vært fult mulig. Men gjort er gjort. Etter dette håper jeg vi aldri mer i bygda får noe med NLM å gjøre. Time Will Show!

  10. Uten NLM ville Kvås vært et sted med ekstremt få innbyggere, ingen ville bodd her. Barneskolen ville vært lagt ned, butikken ville vært lagt ned, Stadion hadde ikke vært her og mye mye mer! Jeg er flau over og være fra Kvås, når jeg hører alle disse utalelsen mot NLM, tenk før dere snakker! Uten NLM ville denne bygda vært en dritt plass!

  11. Det er akkurat det som er. Men når da tillitten mellom Kvås og NLM svekkes på den ekstreme måten i fremgangen i skolesaken så kan man ikke bare smile pent å si takk for alt. For noe så uproffesjonell behandling av saken som NLM har gjort har jeg aldri sett maken til! Og du sier uten NLM ville bygda vært en drittplass, det er muligens det som skjer nå. Kvås blir en drittplass. med nesten 150 (og til og med ifølge hero over 150) asylsøkere i lille Kvås. Har jeg ikke troa på at bygda lenger er så fin som den er i dag!

  12. Det kan ein eigentleg ikkje vete, sidan NLM har vore der så lenge at viss NLM ikkje hadde vore der kunne det vore ein heil anna plass, på ein måte…
    Skulesenteret kunne vore eit kjøpesenter for alt me veit…

Legg att eit svar